WIFT.GR Seminars

WIFT.GR Seminars

Από Σαββάτο, 28 Σεπ 2024 12:00 έως Σαββάτο, 28 Σεπ 2024 15:00

σε Αίθουσα Α

Αναρτήθηκε από zchatzi

Κατηγορίες: Προβολές Ταινιοθήκης

Ετικέτες: Προβολές Διανομής

Προβολές: 35


ΑΙΘΟΥΣΑ Α

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/09 

12:00 WIFT.GR Seminars: Διεύθυνση φωτογραφίας με την Κατερίνα Μαραγκουδάκη 

 

Το WIFT GR προσκαλεί την Κατερίνα Μαραγκουδάκη, βραβευμένη διευθύντρια φωτογραφίας, για να προσφέρει ένα σεμινάριο αφιερωμένο στη Διεύθυνση Φωτογραφίας Κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στις 12.00 μ.μ. στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Μεγ. Αλεξάνδρου 136 (ΜΕΤΡΟ στάση Κεραμεικός), η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, μέλος του WIFT GR, θα μοιραστεί μέρος από την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις της στη φωτογραφία στον κινηματογράφο, σε ένα σεμινάριο διάρκειας τριών ωρών.

Η συμμετοχή σας στο σεμινάριο θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να εμπνευστείτε από μια από τις κορυφαίες επαγγελματίες του χώρου. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα προσεγγιστούν θέματα όπως: η οπτική αντιληπτική ικανότητα του εγκεφάλου σε σχέση με το φως και το χρώμα, η μελέτη του οφθαλμού, ο φακός και η μηχανή λήψεως, οι αρχές δραματουργίας της εικόνας, η μεθόδευση της σπουδής στο φωτισμό. Θα αναλυθούν κινηματογραφικά αποσπάσματα και θα υπάρξει η δυνατότητα ερωτήσεων από όσες/ους/α θα συμμετάσχουν.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όποια/όν/ό ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό φωτισμού και τη φωτογραφία στον κινηματογράφο μπροστά και πίσω από τον φακό.


 

Μάθετε περισσότερα στο wift.gr



FaLang translation system by Faboba