Νέα & Ανακοινώσεις

Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΪΣ

26o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 24/09

21:00 ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΙΕΝΜΠΑΝΤ / LAST YEAR AT MARIENBAD

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09

19:30 Ο ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ / KUBRICK BY KUBRICK

22:00 ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΠΟΤΕ / THE CAPOTE TAPES

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09

19:30 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Γ’

22:30 ΤΖΙΤΖΙΚΙ / CICADA

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09

19:30 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Δ’

22:30 ΣΟΥΡΟΥΠΟ / THE EVENING HOUR

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/09

19.30 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ε’

22:30 ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ / I CARRY YOU WITH ME


ΤΡΙΤΗ 29/09

19:45 ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ / THE FOUNDATION PIT

22:15 ΑΘΩΟΤΗΤΑ / INNOCENCE

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/09

19:30 16 ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗ / SPRING BLOSSOM

22.00 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ / ASSASSINS


Περισσότερα για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας εδώ. 

 

Μπορείτε να εξασφαλίζετε τα εισιτήριά σας από την ιστοσελίδα www.viva.gr ηλεκτρονικά, στα φυσικά σημεία πώλησης και τηλεφωνικά με κράτηση στο 11876*
*Χρέωση κλήσης προς 11876: 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό)

Σας ενθαρρύνουμε να προμηθεύεστε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο. Ιδανικά να τα κατέχετε σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό σας ή να τα έχετε προεκτυπώσει ώστε να διευκολύνεται η ασφαλής και απρόσκοπτη ροή του κοινού προς την αίθουσα.

ΕΚΔΟΣΗ ΕΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

-Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές του
- Ώρες λειτουργίας:
ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ
17/9 - 23/9: 19:30 - 22:00
24/9 - 4/10: 18:30 - 22:00 

- Σημαντική σημείωση:  μία ώρα πριν από κάθε προβολή και μέχρι την έναρξη αυτής, το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές της ίδιας ημέρας. 
- Ο κάθε κινηματογράφος εκδίδει εισιτήρια για τις προβολές που πραγματοποιούνται σε αυτόν.
- Μεταβολές εισιτηρίων ΔΕΝ επιτρέπονται.
- Ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο. 
- Aκυρώσεις εισιτηρίων στους κινηματογράφους επιτρέπονται μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί εισιτήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση, ο/η κάτοχος να προσκομίσει το προς ακύρωση εισιτήριο στον κινηματογράφο από τον οποίο το έχει εκδώσει.

ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΟNLINE
Για τους/τις θεατές μας που δεν μπορούν να παραστούν στις φυσικές προβολές (ευπαθείς ομάδες, άτομα που φροντίζουν ασθενείς ή λόγω επαγγέλματος έρχονται σε επαφή με ασθενείς, κάτοικοι εκτός Αθηνών στην υπόλοιπη χώρα κ.ά.) το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει ήδη προβλέψει ένα μέρος του προγράμματός του να προβληθεί και ψηφιακά, σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα η οποία θα εξασφαλίζει συγκεκριμένο αριθμό geo-blocked προβολών για όλη την Ελλάδα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υψηλού επιπέδου ψηφιακής διάδρασης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα online.aiff.gr για να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ψηφιακά.

Από τη στιγμή που ξεκινά το online streaming της ταινίας, έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή.

ΤΙΜΕΣ
Προβολές σε κινηματογράφο: 6 Ευρώ
Online προβολές πλατφόρμας: 3 Ευρώ

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με το εισιτήριό σας ή την κάρτα διαρκείας σας (φυσικές προβολές) μπορείτε να απευθύνεστε στο live chat εξυπηρέτησης πελατών της viva.gr ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για ζητήματα εισιτηρίων των online προβολών του Φεστιβάλ (online.aiff.gr) μπορείτε να απευθύνεστε στο: 210 6018565

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

α. Είδη Καρτών
Για τους θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 25€, 45€ και 70€ αντίστοιχα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών.

Τιμές:
Κάρτες των 5 προβολών – αξίας 25 €
Κάρτες των 10 προβολών – αξίας 45 €
Κάρτες των 20 προβολών – αξίας 70 €

* Οι κάρτες διαρκείας δεν εξαργυρώνουν εισιτήρια για τις ταινίες που θα προβληθούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ  

** Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Όλοι οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail ) που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

*** Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας ΔΕΝ εισέρχονται στις προβολές με επίδειξη της κάρτας. Χρειάζεται η έκδοση εισιτηρίων μηδενικής αξίας με χρήση του κωδικού της κάρτας. 

β. Προπώληση

Από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:00
- Διαδικτυακά, στο viva.gr στο λινκ www.viva.gr/tickets/cinema/nyxtes-premieras-2020/kartes-diarkeias/
- στα φυσικά σημεία πώλησης στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά).

γ. Έκδοση εισιτηρίων

Με την χρήση μοναδικού κωδικού, ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να εκδίδει τα μηδενικά εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης από τις 17 Σεπτεμβρίου, για όποια προβολή επιθυμεί ανεξάρτητα από μέρα και ώρα προβολής.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου στα φυσικά σημεία πώλησης προστίθενται και τα ταμεία των κινηματογράφων που συνεργάζονται με το Φεστιβάλ, μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στον εκάστοτε κινηματογράφο.

*Σε όσους αγοράσουν κάρτα διαρκείας δίνεται η δυνατότητα να τυπωθεί πλαστική κάρτα του Φεστιβάλ με το όνομά τους και να την παραλάβουν από τον συνεργαζόμενο κινηματογράφο της αρεσκείας τους.

Οδηγίες: Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (των 5, 10 ή 20 προβολών) που επιθυμούν να λάβουν την πλαστική κάρτα τους θα χρειαστεί να στείλουν e-mail με τίτλο ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Γραφεία

Κινηματογράφος

Member of

europa-cinemas-creative-europe