Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[22/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Aφιέρωμα στον Tιμ Mπάρτον από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009
Ο παραμυθένιος κόσμος του Τιμ Μπάρτον ζωντανεύει στους χώρους της Ταινιοθήκης της Ελλάδος σε συνεργασία με τις εταιρείες διανομής AudioVisualEntertainment και VillageFilms.

περισσότερα

[17/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

TO ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Εθνικό Θέατρο και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, συνεχίζουν την συνεργασία τους με την προβολή ταινιών μυθοπλασίας βασισμένες σε θεατρικές παραστάσεις από το ετήσιο ρεπερτόριο του Εθνικού Θεάτρου. Χώρος φιλοξενίας η νέα αίθουσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος. Η αυλαία των εκδηλώσεων ανεβαίνει την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου με την προβολή της σπάνιας ταινίας του Αντρέι ΜιχάλκοφΚονταλόφσκι Ο Θείος Βάνιας (1971) με αφορμή τον «Θείο Βάνια» του Τσέχοφ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού.

περισσότερα

[15/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου-Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, το Κέντρο Κινηματογράφου της Αλβανίας, το Εθνικό Κινηματογραφικό Αρχείο της Αλβανίας, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η εφημερίδα AlbaniaPress διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Αλβανόφωνου Κινηματογράφου.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 126 από 136Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα