Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[13/10/2008]  Δημοσιεύτηκε από Admin

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ (NARODNI FILMOVY ARCHIV)

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με όμορα ιδρύματα του εξωτερικού, συνδιοργανώνει με την Ταινιοθήκη της Τσεχίας (Narodni Filmovy Archiv/ www.nfa.cz) ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο, από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2008.

Στο αφιέρωμα «Ελληνικό Φθινόπωρο» θα παρουσιαστούν 9 χαρακτηριστικές ταινίες της περιόδου 1953-2007 των:

Ν. Κούνδουρου, Γ. Σταμπουλόπουλου, Ι. Καμπανέλη, Ν. Παναγιωτόπουλου, Π. Βούλγαρη, Γ. Σμαραγδή, Θ. Αγγελόπουλου, Ν. Παπατάκη, Gregg Tallas.

περισσότερα

[26/09/2008]  Δημοσιεύτηκε από Admin

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ 29/9 & 7,9,13/10

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος συμμετέχει στις παράλληλες εκδηλώσεις, που διοργανώνουν η Ελληνοαμερικανική Ένωση και η Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, με αφορμή την φωτογραφική έκθεση Τα Ταξίδια των Ρομά, μ’ ένα μικρό κινηματογραφικό αφιέρωμα στους Ρομά.

περισσότερα

[03/09/2008]  Δημοσιεύτηκε από Admin

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ
Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών 11-13/09/08

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Αθήνα και την Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών συνεχίζει για τρίτη χρονιά τη διοργάνωση μικρών αφιερωμάτων στο Σύγχρονο Ιαπωνικό Κινηματογράφο. Από τις 11 έως και τις13 Σεπτεμβρίου 2008, θα προβληθούν έξι Ιαπωνικές ταινίες στην αίθουσα προβολών της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, Τοσίτσα 11 στα Εξάρχεια

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 126 από 131Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα