Πρόγραμμα Ταινιοθήκης

Αυτά που δεν Λέγονται | Historias para no contar

Από Πέμπτη, 15 Ιουν 2023 22:50 έως Τετάρτη, 21 Ιουν 2023 22:50
Αναρτήθηκε από pipidi
Προβολές: 527

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΪΣ

 

ΠΕΜΠΤΗ 15/06 - ΤΕΤΑΡΤΗ 21/06

22:50 Αυτά που δεν Λέγονται | Historias para no contar (100', Σεσκ Γκάι) One From The Heart

Σύνοψη:

Μια πληθωρική κωμωδία χαρακτήρων στην οποία πρωταγωνιστεί η ερμηνευτική... "Εθνική Ισπανίας": Antonio de la Torre, Jose Coronado, Maribel Verdú, Nora Navas, Javier Rey, Verónica Echegui, Chino Darín, Anna Castillo, Quim Gutiérrez, Belén Cuesta και Alexandra Jiménez, ανάμεσα σε άλλους.

Μια σπονδυλωτή ιστορία πέντε κεφαλαίων, με φανταστικούς χαρακτήρες διαφορετικών ηλικιών που προσπαθούν με απίστευτους τρόπους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής, μια απολαυστική ματιά σε καταστάσεις μέσα στις οποίες αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας και τις οποίες θα προτιμούσαμε να μην αναλύσουμε ή θα θέλαμε καλύτερα να ξεχάσουμε.

Περισσότερα:

«Κομψά, διασκεδαστικά και με ένα σενάριο που προκαλεί ένα σωρό σκέψεις, η ταινία παραδίδει πέντε πνευματώδεις ιστορίες σχέσεων στη Βαρκελώνη, ενισχύοντας τη φήμη του σκηνοθέτη ως Ισπανού Γούντι Άλεν. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παρουσίαση των καλύτερων Ισπανών ηθοποιών». Screen


«Ακόμα και οι σκύλοι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας σε αυτή την νέα, διασκεδαστική και πρωτότυπη ματιά στην ανθρώπινη ματαιότητα, για την οποία μας μιλά ακόμα μια φορά ο Σεσκ Γκέι. Με πανέξυπνους και αναγνωρίσιμους διαλόγους, σκαλίζει τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ζήλεια, ψέματα, εκμετάλλευση, έλλειψη εμπιστοσύνης, προκαταλήψεις, δειλία, κουτσομπολιά είναι κάποια από τα κοσμήματα αυτής της εξιστόρησης μικρών αμαρτιών που έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει να γελάσουμε με τον εαυτό μας». Cineuropa


-Είσοδος για όλες τις αίθουσες: 7€, 5€* (μειωμένο)

Κάθε Πέμπτη ισχύει προσφορά εισόδου για 2 άτομα με ένα εισιτήριο στα 7€

*Το μειωμένο εισιτήριο αφορά στις παρακάτω κατηγορίες:
μαθητές, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών, άνεργοι, άνθρωποι με αναπηρία – ΑμεΑ (ισχύει και για έναν/μία συνοδό), δάσκαλοι-καθηγητές, ατέλειες.

Προνόμια μελών σε ΜΜΕ

-Αθηνόραμα Club (Αθηνόραμα): Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ειδική τιμή € 5

Κλείστε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας στο: https://tickets.tainiothiki.gr/
Σημειώνεται πως οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου, θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το ταμείο της Ταινιοθήκης. 


 

Γραφεία

Κινηματογράφος

Member of

europa-cinemas-creative-europe