WIFT GR: Συνάντηση και Ειδική Προβολή

From Monday, 8 Jul 2024 19:30 until Monday, 8 Jul 2024 22:40
At Lais
Posted by zchatzi

ΘΕΡΙΝΟ ΛΑΪΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/07 

19.30 Συνάντηση WIFT.GR

21.00 Tack (Βάνια Τέρνερ, 2024, 96’)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του WIFT.GR σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του event, μια συνάντηση για τα μέλη και τις/ους φίλες/ους μας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στις 19:30, στο Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, με ελεύθερη είσοδο. 

Είναι μια ευκαιρία να βαθύνουμε τη δικτύωση μας σε ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, να μοιραστούμε σκέψεις για πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες, να αναζητήσουμε πιθανές επαγγελματικές συνέργειες. Πιστεύουμε ότι οι συναντήσεις μας εξελίσσονται πάντα γόνιμα και ανοίγουν παράθυρα ενίσχυσης της γυναικείας δημιουργικότητας στον κλάδο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση μας, στις 21:00, θα ακολουθήσει η δωρεάν προβολή της ταινίας της Βάνιας Τέρνερ «Tack», που απέσπασε μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων και το βραβείο WIFT GR στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. 

Την ταινία θα προλογίσει η Πρόεδρος του WIFT GR, Μαρία Λούκα και μετά την προβολή της θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτρια της ταινίας Βάνια Τέρνερ, τη Σοφία Μπεκατώρου, και την Αντιπρόεδρο του WIFT GR, Νιόβη Αναζίκου. 

Είσοδος ελεύθερη

 


 

-Είσοδος για όλες τις αίθουσες: 7€, 5€* (μειωμένο)

Κάθε Δευτέρα ισχύει προσφορά εισόδου για 2 άτομα με ένα εισιτήριο στα 7€

*Το μειωμένο εισιτήριο αφορά στις παρακάτω κατηγορίες:
μαθητές, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών, άνεργοι, άνθρωποι με αναπηρία – ΑμεΑ (ισχύει και για έναν/μία συνοδό), δάσκαλοι-καθηγητές, ατέλειες.

Προνόμια μελών σε ΜΜΕ

-Αθηνόραμα Club (Αθηνόραμα): Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ειδική τιμή € 5

Κλείστε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας στο: https://tickets.tainiothiki.gr/
Σημειώνεται πως οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου, θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το ταμείο της Ταινιοθήκης. 

Offices

Cinema

Member of

europa-cinemas-creative-europe